Wil jij indicatie verpleegkundige worden?

Header-indicatie-nederland-

Verdien

€225,- per indicatie
Begin vandaag nog!!
Werken bij

Werken wanneer het jou uitkomt

Bepaal niet alleen hoeveel je werkt, maar ook wanneer je werkt! Heb je deze maand wat tijd over en kan je wel wat extra inkomsten gebruiken? Er is voldoende aanbod op IndicatieNederland, waardoor je een ruime keuze hebt uit de beschikbare indicaties bij jou in de buurt. Omdat je zelf je huisbezoeken inplant, bepaal je ook zelf je werktijden. Je maakt al een indicatie in 4 uur en een evaluatie in 2 uur. Zo blijft er genoeg tijd over voor andere dingen in je leven.

Je gaat altijd goed voorbereid te werk

Door de gratis e-learning en de infographics wordt indiceren voor jou een eitje! Daarbij biedt IndicatieNederland een breed scala aan documenten die ervoor zorgen dat jij weet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken bij de voorbeeld indicaties en de kant-en-klare vragenlijsten? Wel zo makkelijk!

Je krijgt altijd betaald zonder gedoe

IndicatieNederland zorgt ervoor dat je altijd betaald krijgt voor het werk wat je gedaan hebt. Je hoeft zelf dus niet zelf achter je geld aan en hebt ook niet te maken met gemiste facturen door wanbetalers. Wist je dat je ook altijd voor het huisbezoek betaald krijgt, óók indien je van mening bent dat de indicatie niet tot stand kan komen en/of niet voor het aantal minuten wat de client wenst?

Hulp is altijd dichtbij

Bij twijfel over een casus of de indicatie, kan je makkelijk online overleggen met mede-indicatieverpleegkundigen door middel van de “chat/overleg” knop. Hier zitten andere verpleegkundigen die graag met je meedenken. Je maakt al een indicatie in 4 uur en een evaluatie in 2 uur. Zo blijft er genoeg tijd over voor andere dingen in je leven.

Bekijk snel het onderstaand filmpje en zie hoe makkelijk het is om te beginnen.

Video afspelen

Registreer je nu als zzp verpleegkundige.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *
Persoonlijke gegevens
Geboortedatum *
Straat en huisnummer *
Postcode en Plaats *
Telefoonnummer *
BIG nummer *
AGB code

*Indicatie €225 | Herindicatie €150 | Evaluatie €100

Je naam *
Je e-mailadres *

Login