Wil jij indicatie verpleegkundige worden?

Waarom een aanvraag doen via Indicatie Nederland

Bekijk het filmpje hoe je makkelijk een pgb aanvraagt

Video afspelen

Vul het onderstaande formulier in, en doe uw aanvraag.

Snel en zonder wachtlijst

Bent u het ook zo zat om verschillende thuiszorgbureaus te moeten bellen op zoek naar een indicatieverpleegkundige? En als u er één gevonden heeft, is de wachttijd vaak 2-3 maanden. Nooit genoeg om op tijd uw indicatie in te kunnen dienen. Dat is met IndicatieNederland verleden tijd! Bij IndicatieNederland wordt u snel en gemakkelijk in contact gebracht met een gekwalificeerd wijkverpleegkundige bij u in de buurt.

100% vergoed door de verzekering.

Bij IndicatieNederland weet u altijd waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Een indicatie die voldoet aan de richtlijn

Alle indicaties die door onze verpleegkundigen zijn afgegeven voldoen aan het IndicatieNederland-keurmerk. Dit betekend dat de indicaties voldoen aan de laatste richtlijnen zoals die zijn gesteld door de V&VN en de zorgverzekeraars. Door het IndicatieNederland-keurmerk staat u sterker tijdens het indienen van uw indicatie bij de verzekering.

Al uw gegevens op één plek

Door in te loggen op uw eigen beveiligde omgeving, vindt u al uw gegevens en documenten netjes op één plek. Hierdoor kunt u makkelijk terugzoeken welke afspraken er zijn gemaakt en wat u van IndicatieNederland mag verwachten. Daarbij worden in uw eigen omgeving de zorgplannen opgeslagen, waardoor u bij een herindicatie uw verhaal niet opnieuw hoeft te doen. Wist u dat u automatisch bericht krijgt als uw indicatie bijna verloopt of het tijd is voor een evaluatie?

Je naam *
Je e-mailadres *

Login