Wil jij indicatie verpleegkundige worden?

Indicatie Nederland

Welkom bij IndicatieNederland: dé plek waar uw zorgplan en kwaliteit samenkomen.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u het beste kunt samenwerken met gekwalificeerde wijkverpleegkundigen? Of hoe u de controle behoudt over uw eigen zorgproces? Wij zijn de verbindende schakel voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige en betrouwbare zorgindicatie.

Als een toonaangevend onafhankelijk bureau voor indicatiestellingen en zorgadvies, staan wij klaar om zorgorganisaties, particuliere cliënten en wijkverpleegkundigen bij te staan. Van het regelen van uw PGB of WLZ indicatie tot het inrichten van zorg die volledig op uw wensen is afgestemd, wij maken het eenvoudig en naadloos. Onze ambitie? U volledig ontzorgen en het zorgproces stroomlijnen.

Bent u klaar om uw zorgervaring te transformeren, waarbij u altijd centraal staat? Ontdek vandaag nog wat IndicatieNederland voor u kan betekenen.

Onze missie

Kwalitatief goede zorg zonder zorgen.

Wij streven ernaar alle zorgvragers in Nederland te voorzien van de beste indicaties of zorgplannen.

Geen kosten. Geen hoofdpijn. Alleen de zorg die u verdient.

Start uw zorgreis met ons vandaag.

Wat doen wij voor onze cliënten

Wij begrijpen dat het kiezen voor een PGB een belangrijke stap is in het behouden van uw autonomie in het zorgproces. Een correcte en zorgvuldige indicatie is hierbij cruciaal.

Maar hoe zorgt u voor een zorgvuldige indicatiestelling die u helpt bij het realiseren van uw zorgbehoeften? Bij IndicatieNederland hebben wij een team van ervaren wijkverpleegkundigen klaar staan om u te helpen met uw PGB-ZVW en WLZ-aanvragen. Onze specialisten zijn niet alleen goed opgeleid, maar zorgen ook voor zorgplannen die voldoen aan de strenge eisen van zorgverzekeraars en V&VN.

Met ons uitgebreide netwerk kunnen we garanderen dat u binnen 2 werkdagen in contact bent met een lokale wijkverpleegkundige. Dit betekent dat u snel en efficiënt de hulp krijgt die u nodig heeft, zonder onnodige stress of verrassingen. Onze diensten worden volledig vergoed door de verzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten.

Wilt u een zorgproces dat niet alleen grondig, maar ook transparant en overzichtelijk is? Wij bewaren alle belangrijke informatie op één centrale plek, waardoor u eenvoudig kunt terugzien welke afspraken er zijn gemaakt en wat u van ons kunt verwachten. En om u verder te ontzorgen, houden wij u automatisch op de hoogte als uw indicatie bijna verloopt of wanneer het tijd is voor een evaluatie. Neem vandaag nog contact op met IndicatieNederland, en ervaar een zorgproces waar u echt centraal staat.

Wat doen wij voor onze verpleegkundigen

Verpleegkundigen, kunnen jullie je een werkplek voorstellen waar het proces van indicatiestelling niet alleen naadloos verloopt, maar ook een verrijkende ervaring biedt? Dat is precies waar we bij IndicatieNederland naar streven!

Wij zijn er om uw werkervaring te transformeren! Dankzij onze gratis e-learning modules en informatieve infographics wordt het indiceren een fluitje van een cent. Maar dat is niet alles; we bieden een uitgebreid scala aan documenten en hulpmiddelen om u te begeleiden, zodat u altijd precies weet wat de volgende stap is.

Bij IndicatieNederland wordt er waarde gehecht aan een fijne samenwerking. Wij bieden een flexibele werkregeling waardoor u altijd zelf bepaalt wanneer en hoeveel u werkt. Deze flexibiliteit strekt zich uit tot het inplannen van huisbezoeken, waardoor u de controle heeft over uw werktijden en een werk-leven balans kunt behouden die bij u past.

Klaar om deel uit te maken van een organisatie die uw inspanningen waardeert en beloont? Bij ons bent u gegarandeerd van een tijdige betaling voor al uw inspanningen, zonder de stress van het najagen van betalingen of het omgaan met gemiste facturen door wanbetalers. En ja, dit geldt zelfs in gevallen waar de indicatie niet tot stand komt of niet voldoet aan de verwachtingen van de cliënt. Word vandaag nog onderdeel van het IndicatieNederland team en ervaar een werkomgeving die echt met u en voor u werkt!

Je naam *
Je e-mailadres *

Login